2012. szeptember 1., szombat

Hableány szülinapi meghívó

6 éves kislány szülinapjára készülve az anyuka keresett meg minket, hogy tervezzünk egyedi meghívót lánya bulijára. Végigbeszélve a kedvenc figuráit, arra jutottunk, hogy a sellők állnak hozzá legközelebb, így természetesen ezt választottuk alapnak. Akinek lánya van, bizonyára nagy rajongója a H2O - egy vízcsepp elég sorozatnak, ahogy a kis ünnepelt is. És azt is megtudtuk, hogy bizony a torta is hableány lesz!

Az igények között az is szerepelt, hogy minimal stílusban jelenítsük meg a mintát, így születtek meg az alábbi variációk.

 Sellő meghívó - egy kis korall színnel

Hableány meghívó minimál stílusban


Egy kis érdekesség még a meghívóról. Ahogy láthatjátok néhány fotón, pontosan a hableánynál nyílik szét a lap, így a figura akkor látszik teljes formájában, ha összecsukott állapotban van. Reméljük, boldoggá tudjuk vele tenni a leányzót is!

Néhány mintánál kevertünk egy kis korall színt is a türkiz mellé, apró virágok formájában.

Hableány meghívó, és ahogy nyílik...

No és persze, ahol a gyöngyök és csillogás sem maradhat el. Egy verziót erre készítettünk.

Hableány meghívó és egy kis csillogás


Kíváncsiak vagytok végül melyik került megvalósításra?

További meghívóötletekre itt lelhettek, ill. egy különleges meghívót és játékötletet is találtok a pizsamaparty bejegyzésünkben.

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...