2012. július 24., kedd

Esküvői gömbdekoráció


Továbbra is szeretnénk megismertetni Veletek a papírból készíthető dekorációk sorát. Miért is szeretjük őket? Könnyen megmunkálható anyag, végtelen színvariáció létezik, és igen kreatív, egyedi megoldások születhetnek. Magyarország határait átlépve egyre inkább találkozni olyan esküvői díszítéssel, ahol a valódi virágok háttérbe szorultak, vagy akár teljesen el is maradtak. Személy szerint a vegyített verziót részesítem előnyben, mert az illatok és a természetesség elbűvölő látványa nem helyettesíthető. De ezt döntsétek el magatok. Valamennyi itthoni esküvőt követően azonban azt érzem, hogy az egyediség ugyan egyre nagyobb szerepet kap, mégis a legtöbb esetben a székszoknya és az adott színvilághoz igazodó anyagok használatában ki is merül. 
Amit itt láthattok egy gyerekszobába készült, de ugyancsak elképzelhető egy esküvői asztalon, vagy szülinapi zsúrasztalon gyerekbuli során.A következő képen szereplő gömbre egy esküvői desszertasztalnál bukkantunk (weddingbee). Így már el tudjátok képzelni?További inspirációként szolgálhatnak korábbi írásaink a papírvirágokról, amiről itt olvashattok. 

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...