2012. június 29., péntek

Papírvirág minden alkalomra

Gondolom, már mindannyian tudjátok, hogy a Sugarparty-nál egyedi, papírból készült dekorációk készülnek. Fő profilként szülinapi kellékcsomagok rendelhetők gyerekzsúrra, ill. papírvirágból készült alkotások esküvőre.

Papírvirág?? Miért ne?! Legyél trendi és hagyományteremtő!

Papírvirág csokorban


Most a csokrokat szeretnénk Nektek bemutatni, melyek bármilyen alkalomra, asztaldíszként, esküvőre, vagy  a lakás hangulatának feldobására is készülhetnek. Személy szerint imádom a virágokat, de rendkívül sajnálom, hogy olyan gyorsan elhervadnak, ha vázába helyezzük őket. A kertben persze tovább tudok gyönyörködni bennük. A papírvirágok remélem Titeket is elvarázsolnak, és meggyőznek arról, hogy milyen szép lehet egy papírból készült csokor is. Nem utolsó sorban pedig bármilyen színben elkészíthető! És ez manapság igen fontos tényező! A gondosan előkészített bulik alkalmával a színek központi szerepet játszanak, és a papírvirágcsokrok tökéletesen igazíthatók a partikhoz.

A rendelésnél válogassatok bátran az alábbi színspirál színeiből.





Ez a csokor egy régiségüzletbe került néhány társával együtt. Rengeteg csodálatos váza várt már rájuk, hogy szépen kivirágozzanak!

Esküvői papírvirág
Ezt a csokrot gyerekszoba dekorációként rendelték, ami azért is remek ötlet, mert a gyerekek bizony nem locsolgatják a növényeiket, így hamar elhervadnak. A színeket pedig könnyedén tudtuk igazítani az újonnan kialakított szoba világához, hogy csodás egységet képezzenek.

Sugarparty papírvirág
Ezt a csokrunkat lakásdekorációnak rendelték, szigorúan igazodva az otthon kialakított színvilághoz.
Ez a színösszeállítás a tengerparti kikötő témájú bulihoz készült.



Ezt a csokrot egy 10 éves leány szobájába készítettük, és persze még mindig a divatos lila a nagy kedvenc, így most ti is láthatjátok a kis kusza virágszirmokat.



Lila papírvirág
És most egy névnapi csokor...boldog névnapot Zsófinak!

Névnapi csokor papírból

Sok-sok ballagási és esküvői csokor:

















Virágok papírból esküvőre, dekorációként
Miután a virágok oly sok színben, formában vannak jelen a természetben, mi is bővítjük a palettát. Különböző technikával készülnek az alábbi virágfejek, és mindegyik bája más és más. Esküvői ízelítőnek ajánljuk. Az esküvői csokor, ill. a teljes dekoráció is csodálatosan megoldható velük könnyedén.
esküvői virágcsokor - papírból
Papír virágdekoráció


A fehér mellé még néhány vegyes színt szúrva, igen szép csokor alakítható ki. 


papír virágok

Papír virágcsokor

Papírvirág csokorban

Ennek a története egy szülinaphoz kötődik, ahol a fiúgyermek szerette volna édesanyját meglepni egy maradandó kis virágcsokorral.
Papírvirág  Swarovski kővel

papírvirág csokor

Egyedi virágcsokor rendelésedet várjuk az info@sugarparty.hu E-mail címen.

5 éves kislány szülinapjára készült az alábbi csokor, ami mellé rengeteg papír pompont is rendeltek. Biztosan gyönyörű lesz!

Papírvirág csokor


Egy kislány balett bemutatójára készült ez a csokor, sok-sok tüllel és néhány tütüvel díszítve.




Egy anyukának és egy nagymamának...


Papírvirág by Sugarparty


80+ éves hölgy részére készült ajándékcsokor

papírvirágcsokor
És bizony esküvőkre is választották már a virágainkat.

Egyedi esküvői csokor
Koszorúslányoknak készült csokrok:



egyedi virágcsokor






Néha újabb virágformák is megjelennek, és ami most rabul ejtett - magnóliák. Született is egy esküvői csokor csupa, kusza kis virágkelyhek. Jelentése: lábaid előtt heverek. Szerintem, csodásan illik egy esküvőhöz.

Magnólia esküvői csokor

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...