2012. április 13., péntek

Sugarparty, mint egyedi bulidekoráció - most egyedi esküvői felirattal

Babaváró csomagot készítettünk egy kedves hölgy részére, aki a későbbiekben felkért minket, hogy adjunk egy "színes és roppant kreatív körítést" az esküvőjükhöz. Rengeteget ötleteltünk, hiszen csak így alakítható ki a tökéletes végeredmény. Az alaphangulatot ezzel a vendégváró felirattal adtuk meg, amivel már a bejáratnál találkoznak a vendégek. Szerintem, rendkívül vidám kezdet...


Isten hozott!

Egyedi bulidekorációs felirat

Party dekoráció

Ha megtetszettek ezek a virágok, vagy bármelyik más korábbi Sugarparty felirat, vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha teljesen egyedit szeretnél, gondolkodjunk együtt!

A képen látható virágok kb. 20 cm átmérőjűek, és 790 Ft/db áron rendelhető.

Kérésre egyedi színben rendelhető.

Ez a felirat krepp papír fodrokat kapott, ahol a betűk nem vágottak, hanem nyomtatottak - 350 Ft/betű. Kiegészítésként krepp papírból és selyempapírból is készültek a szélekhez és középre pomponvirágok egyedi kérésre.

Egyedi esküvői felirat


Az alábbi feliratnál a lapocskákat teleszórtuk virágokkal a széleken és középen (5 lapon kb. 30-35 virág), melynek ára 12 betűs szalag esetén 6900 Ft vágott betűkkel, nyomtatva 4900 Ft.

Egyedi esküvői felirat

Tenyérnyi rózsa, óriás rózsaszál

Sok dolognál mondják, hogy csak egy kis kézügyesség kell hozzá, és bármit el tudsz magad is készíteni. Ez így van, de tapasztalatból mondom,...