2012. március 27., kedd

Egyedi meghívók szülinapra gyerekeknek

Most szeretnénk Nektek bemutatni a cupcake motívumos egyedi készítésű szülinapi meghívóinkat. Lányos hangulatban most a rózsaszín volt a fő irányvonal ill. a minimál stílus követése. A minimalizmus remélem nem ment a báj kárára, de ezt ítéljétek meg Ti magatok.

Egyedi szülinapi meghívók


A fotó alapján jól kivehető, hogy a szöveges tartalmat a muffinpapírból kihúzott 'sütire' tudjuk felvinni.Egyedi rocksztár bulira készült gitár mintájú meghívó:

Gitár formájú egyedi meghívó
Egy szülinapos kislány kedvenc figurája a sellő, így neki készítettük a következő meghívó terveket.


Hableány meghívó
 A sellő meghívó születéséről itt olvashattok bővebben.Itt egy kiugró ablakos cupcake meghívót láthattok.


Az alábbi meghívónál a leányzó álma egy csillámpóni volt. Remélem felfedezitek benne a pónit, és azt is milyen gyönyörűen csillog a csillámpapír mögötte. :)


Csillámpóni meghívó

Filly pony meghívó

Filly póni meghívó

A Winx tündérek is igen népszerűek, így természetesen ehhez is készült meghívó. Zsebtükröt ábrázol, melyből egy-egy Winx figura mosolyog ránk. A felső tündérszárnyat meghúzva előjön a lapocska, amire a meghívó szövege kerül.

Winx meghívó

Jégvarázs, Elsa korona meghívó


Te is szeretnéd, ha visszaadná a buli stílusát a meghívó is? Ha tőlünk rendeled a gyerekzsúr dekorációs kellékeit, tökéletes harmóniában lesznek a meghívók is a buli hangulatával és színvilágával. Kérj ajánlatot az info@sugarparty.hu E-mail címen, akár akkor is, ha csak meghívóra van szükséged. Ötletelj velünk!

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...