2021. május 9., vasárnap

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra






Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része már nem csak a ruhára, hanem a választott kiegészítőkre is kiterjed. Remek ötlet, hiszen így az otthoni szülinapi bulin felhasznált dekorációkat lehet vinni egy profi fotósorozat készítéséhez is. 



Elmaradhatatlan, s egyben  rendkívül mutatós a bolyhos óriásszám. Csak ajánlani tudjuk a garantált sikerhez! Szinte bármilyen méretben elkészíthető 40-100 cm között, talppal, vagy anélkül. Nem csupán számok, hanem betűk és különböző formák is készülnek ugyanezzel a technikával. 







Kiegészült a paletta a keretbe foglalt lufikkal is, így már ez is rendelhető.



Kedvelt kiegészítő a tüllpompon, ami fotózást követően gyerekszoba dekorációként hosszú évekig használható. Készül pálcás kivitele is, ami kézben is tartható, s játék közbeni elkapott pillanatok születnek vele.


A feliratok ugyancsak az alapkészlet részét képezik, amik alapja lehet zászló vagy akár egyedi forma, figura is. 







Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra:

1.  Kezd el időben a felkészülést, ideálisan 1-2 hónappal korábban

2.  Találd ki a koncepciót a fotóssal egyeztetve

3.  Válasszátok ki közösen a helyszínt, ami leginkább meghatározó a további dekorációválasztásban. Persze fordítva is működik, ha meghatározott elképzeléshez néztek stúdiót, vagy szabadtéri helyszínt.

4. Jöhet a kiegészítőválasztás. 2 héttel a tervezett időpont előtt keresd fel a Sugarparty-t, hogy közösen összeállítsuk milyen dekorációt szeretnétek magatokkal vinni. 

5. Gyönyörű megörökített pillanatokat kívánunk, ahogyan azt megálmodtad az előkészületek során!




Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...