2012. június 25., hétfő

Ismét egy kis esküvői dekoráció papírvirágokkal


Papírvirágokból készítettünk már virágcsokrot, asztali díszt...és most esküvői feliratot. Minden egyes munkánk kezdetekor átbeszéljük a megrendelővel, hogy milyen stílus jellemzi a rendezvényt, milyen színeket szeretnének, és a helyszínt. Ezen alapinformációk tudatában egy picit megpróbáljuk megismerni a személyt, hogy biztos sikert érjünk el a végeredménnyel. Reméljük, ezt sikerrel tesszük.

A mostani munkánknál egy esküvőre készítettünk "Isten hozott" feliratot. Az esküvőt egyértelműen jellemzi a rengeteg virág, és meghatározott színvilág. Úgy gondoltuk, hogy szórjunk egy kis virágot a feliratra is, és így alakult ki az alábbi megoldás.

Esküvő, virágok, stílus és színvilág...

Esküvői felirat papír rózsákkal


A papírvirágokkal nagyon sokoldalúan tudunk dekorálni, és könnyedén követhető az esküvő szigorú színösszeállítása. Néhány minta a ültetőkártyákra.













Ha valami modernet szeretnél az esküvődre, a papírvirág tökéletes megoldás! Határtalan lehetőség kínál, hogy hol veheted hasznát - parti dekoráció, ajándékok díszítése, szalvéta gyűrű, az asztalon elszórva "konfettiként", csokorba fűzve. Díszíthetjük gyöngyökkel, kristályokkal és máris elegánssá tettük őket. Nézzétek csak!





Tekintsétek meg korábbi esküvői feliratunkat, amit ugyancsak a virágok jellemeznek, de ott a szöveg óriás 3D virágszirmokra került. Itt olvashattok erről.

Papírvirág csokorban

Hol dekorálhatunk papírvirágcsokrokkal? Erről ITT olvasthattok.


Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...