2012. szeptember 30., vasárnap

A Sugarparty Kft. új termékcsaládja - 3D motívumos babaköszöntő ajándékok

Új termékcsaláddal jelentkezünk, ami nem más, mint 3 dimenziós motívumos képkeretek. 3D, mert a figurák kiemelkednek a papír síkjából. Ez a termékpaletta a dekorációs ajándékötletek témánkhoz köthető leginkább. 


Babaköszöntő ajándék
Nagyon édesek lettek a mosolygós békák, amiknek az a történetük, hogy az apuka Breki békának hívja a kisfiát. Mi más lehetett volna az ajándékkeretben?!

Babaszoba dekoráció
Tapasztalatból tudom, hogy sokszor az ember nagy gondban van amikor babalátogatóba megy, hiszen addigra már mindene megvan a kis újszülöttnek. Ötlettelenül beállíthatunk egy csomag pelenkával is, de ezek a képkeretek megoldanak minden gondunkat. Számos babamotívum van, amiből kedvedre válogathatsz - kiskacsa, elefánt, maci, nyuszi, bárány, kismadár stb., de csaknem bármilyen elképzelés megvalósítható a figurák terén. Ez az ajándék biztosan kikerül a falra! A bemutatott képeknél a gyermek neve és születési dátuma került még az állatkák alá, de ez teljesen Tőled függ. Akár egy kedvenc idézetet is beszúrhatunk...Utólag úgy érzem, hogy egy kis masni is igen jól mutatott volna az egyik őzike nyakán. De hátha majd a következő megrendelő kedvet is kap hozzá.

Egyedi babaköszöntő ajádnék

Gyerekszoba dekoráció

Fiús szobadekoráció


Rendelhető az info@sugarparty.hu címen, 3900 Ft-tól. Ezen az áron megszületnek a motívumok a számítógépen, majd onnan átkerülnek a vágógépre, s végül a képkeretbe.

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...