2018. február 26., hétfő

Virágok nagyban - Óriás virágfal és dekoráció

Régen tettem már közre új tartalmat, de amivel semmiképp nem szeretnék elmaradni, hogy bemutassam az új termékeket. A választék között ott vannak továbbra is az igen népszerű egyedi papírvirágcsokrok, de kitanulva újabb technikákat, nekiugrottunk a megvalósításába és elkészültek az első óriás virágok. Annyira megszerettem őket, hogy azt hiszem, nem lesz megállj az újabb formák terén. Kövessétek nyomon a megszületésüket, és előbb-utóbb biztosan elkap Titeket is az érzés, hogy megkeressétek azt a helyet, ahol örömötöket lelitek benne akár a mindennapok során, akár egy különleges alkalomra.

Esküvői inspirációs oldalakon egyre többször találkozunk papírvirág falakkal és hátterekkel, hiszen mindamellett, hogy csodálatos fotózási kellék és dekoráció, a színek és formák alakításával tökéletesen igazodik a megálmodott stílushoz. Nem utolsó sorban tovább "virágoznak", és nem hervadoznak néhány nap,vagy akár óra leforgása után sem. 

Minden ott kezdődött, amikor egy unikornis bulira készültünk, és háttérnek valami nagyobb motívumot kerestünk. 



Ezt követte néhány fenti virághoz hasonló szülinapi asztalközép dekoráció, majd hamarosan elkészült egy hálószoba falára tervezett dísz is. Ezek sokkal laposabb virágok, melyek nem állnak ki jelentősen a fal síkjából. A választás leginkább saját stílus, elképzelés kérdése, mint bármi egyéb praktika állna mögötte.
A képen ugyan nem látszik, de a dream felirat arany színnel lett lefújva.

papírvirág fali dekoráció, dream





A fentiekkel kicsit eljátszadozva, válogathatunk bikolor, trikolor és sok-sok szín keveréséből is.


És íme egy másik virágforma, attól függően, hogy ki hogyan szeretné viszontlátni a terveit.




Néhány fotó megtekintése után, remélem kétség nem fér hozzá, hogy ugyanúgy szerelembe estetek a papírvirágok nyújtotta lehetőségekbe, mint én magam. :)

Ez a nagy lila virág egy kicsit bohókásabb és lágyabb a fodros szirmokkal, ami a kis megrendelő pontos instrukciói alapján készült. Ilyen ez, mikor egy 11 éves leányzó tudja, mit szeretne. :)



Drótnevekkel kombinálva egyedi felirattal is kiegészíthetjük a fali dekorációt. 


Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...