2017. december 7., csütörtök

Unikornis, azaz egyszarvú szülinapi dekoráció

Unikornis buli
Az unikornis az elmúlt 1-2 év egyik legkedveltebb motívuma, s nem csak a kicsik, hanem a felnőttek körében is. Bizony, az én kedvencem is! Igazán nehéz lenne elmondani, hogy a varázslatos, legendás mivolta miatt, vagy a felséges jelleme teszi, hogy sokat álmodozunk róla. Rajzfilmekben ugyancsak az egyedi, ritka állatok között jelenik meg, amit meglátni is egyet jelent a csodával. Az álmaink pedig igen szárnyalnak, ha arra kerül sor, hogy lerajzoljuk. Szinte bármilyen színben, csillogó, szivárványos sörénnyel megcsodálhatjuk, mégis a legbájosabb a fehér unikornis. Ti hogyan ábrázolnátok?

Így néz ki, a Sugarparty által megálmodott unikornis, amit azért is szeretünk, mert nincs olyan pont, ahonnan ne lehetne látni egy buli során, hiszen kb. 70 cm méretben készítettük el.


óriás unikornis dekoráció

A buliháttér nagyon praktikus kellék, hiszen a helyszín adottságaitól függetlenül kialakíthatjuk a tematikus bulifalat. A következő elem 90 cm széles, 3 mm-es kartonra került felhelyezésre, kb. 25-30 cm virágokkal díszítve, de ettől eltérő méretben is megvalósítható.

unikornis dekoráció



Ha szülinapról van szó, kiegészítésként rendelhető hozzá bolyhos szám is, az unikornis bármelyik színében.



Természetesen készült unikornisos meghívó is, csillámporos papírháttérrel.



Felirat nélkül pedig szinte elképzelhetetlen minden party, így a csillámos lovacska


Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...