2012. április 13., péntek

Sugarparty, mint egyedi bulidekoráció - most egyedi esküvői felirattal

Babaváró csomagot készítettünk egy kedves hölgy részére, aki a későbbiekben felkért minket, hogy adjunk egy "színes és roppant kreatív körítést" az esküvőjükhöz. Rengeteget ötleteltünk, hiszen csak így alakítható ki a tökéletes végeredmény. Az alaphangulatot ezzel a vendégváró felirattal adtuk meg, amivel már a bejáratnál találkoznak a vendégek. Szerintem, rendkívül vidám kezdet...


Isten hozott!

Egyedi bulidekorációs felirat

Party dekoráció

Ha megtetszettek ezek a virágok, vagy bármelyik más korábbi Sugarparty felirat, vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha teljesen egyedit szeretnél, gondolkodjunk együtt!

A képen látható virágok kb. 20 cm átmérőjűek, és 790 Ft/db áron rendelhető.

Kérésre egyedi színben rendelhető.

Ez a felirat krepp papír fodrokat kapott, ahol a betűk nem vágottak, hanem nyomtatottak - 350 Ft/betű. Kiegészítésként krepp papírból és selyempapírból is készültek a szélekhez és középre pomponvirágok egyedi kérésre.

Egyedi esküvői felirat


Az alábbi feliratnál a lapocskákat teleszórtuk virágokkal a széleken és középen (5 lapon kb. 30-35 virág), melynek ára 12 betűs szalag esetén 6900 Ft vágott betűkkel, nyomtatva 4900 Ft.

Egyedi esküvői felirat

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...