2012. március 16., péntek

Aranyhaj, Rapunzel egyedi szülinapi dekoráció

Egy 5 éves kislány szülinapjára konkrét elképzelésekkel kerestek meg minket. A szín és a forma is már kialakult kép volt, mi pedig formába öntöttük, hogy komplett szülinapi dekorációs csomag legyen belőle, amivel néhány perc alatt könnyedén berendezhető a bulihelyszín.

Egy fontos kikötés még volt - legyen egy kicsit csillámos! No de ezt természetesen igény egy 5 éves leányzótól! :) A napocska sugarai ezért itt-ott gyönyörűen tündökölnek a csillámportól. 

Nézzétek, milyen is egy igazi Aranyhaj zsúr! 


Aranyhaj gyerekzsúr dekoráció
Rapunzel papír tölcsérek
Aranyhaj szülinapi dekorációs kellékek
Rapunzel sisakok szülinapi buliraEgyedi gyerekzsúr felirat
Néhány ötlet, ha Rapunzel bulit tervezel:

- A fő motívum egy napocska, ami megjelenik a dekorációnkon, de bevethetjük más formában is. Az itt bemutatott papírmasé tükör könnyedén sárgára festhető, amiben a kis királylányok gyönyörködhetnek magukban amikor csak szeretnék. A beszerzésben pedig segítségedre tudunk lenni természetesen.- és egy filmbéli jelenetben láthatjuk a körös-körül lebegő lámpásokat. Bizony, gyönyörű látvány! De mi magunk is megvalósíthatjuk egy szép csillagboltos éjjelen. Akasszunk a kertbe a fákra őket, vagy lógassuk le a teraszunk tetetjéről. A helyszín adottságait figyelembe véve biztosan megtaláljátok helyüket...hiszen megéri!
Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...