2012. február 28., kedd

Hogyan készítsünk valódi virágból cupcake-et szülinapi gyerekzsúrra?


A sugarparty elsősorban szülinapi buli dekorációk készítésével, gyerekzsúr helyszínek díszítésével foglalkozik, ezért igyekszünk mindig ehhez kapcsolódó újdonságokat, ötleteket bemutatni. Amikor megrendeltétek a sugarparty csomagot és megérkezik hozzátok, számos, otthon elkészíthető asztaldísszel tovább fokozhatjátok a választott témaparty csodálatos látványát.

Most a valódi virágból készült cupcake (díszített muffin, avagy minitorta) dekoráció elkészítését mutatjuk be. Így néz ki amit szeretnénk elkészíteni:



Többféle megoldást választhatunk, amibe a virágokat bele szeretnénk helyzeni. A legegyszerűbbnek egy kaspót mutatkozik, amibe oázis szivacsot helyezünk, és abba szúrogatjuk a virágokat egyesével. Ha nem tetszik a kaspó, amit otthon leltünk, akkor tekerhetünk köré díszpapírt is. A végén a közepébe helyezhetünk gyertyát, rá masnit és máris készen vagy a virág cupcake szülinapra.




A pontos útmutatót itt követhetitek végig.

Sok virág jól mutat, hogy minél élethűbb legyen a habos cupcake látványa, itt pl. szegfűt használ, majd lentebb  hortenziát.


Ez a kompozíció nem cupcake utánzat, de a virág fajtája kíváló ahhoz is.


És végül engedjétek meg, hogy beindítsam az illatos virágok után más érzékszerveteket is.... és egy néhány valódi ehető virág cupcake!!!!



Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...