2015. július 13., hétfő

Praktikus és dekoratív tálalás emeletes állványon, kerti bulikon

Amikor kerti bulira, grillezésre kerül sor, én valahogy mindig helyhiányban szenvedek a tálaláskor. Ilyenkor kipakolunk mindenféle falatkákat amíg sülnek a húsok, a rengeteg köret és a sokféle ital pedig kiszorítja a helyet már a tányéroknak is. Lehet még nagyobb asztalt kellene venni, vagy talán kevesebb barátot hívni?! A méretesebb asztal problematikája tovább gyűrűzne azonban a tél közeledtével, amikor helyet kell találni a pincében a nyári kellékeknek. Így inkább néhány praktikus megoldást nézegetve, remek ötletnek találom az emeletes állványok használatát. Egyből rengeteg helyet nyerünk vele, és még a látvány is csodás!

Akár az előétel, vagy falatkák tálalására is használjátok, imádni fogjátok! Asztal közepére helyezve, tényleg kínálják magukat az ételek, és mindenki boldogan csipeget róla. 





Forrás: bucketsofgrace, pocketpigdiary, saveoncrafts

A limonádékról itt olvashattok bővebben, aminél hasznos lehet a poharak, citromok tálalásához ugyancsak az új kis kedvencünk. 

Forrás: potterybarn, samsclub

Ha már gyümölcs, akkor egészséges falatok is jó ha helyet kapnak az asztalon. Ha előre kiporciózzuk műanyag poharakba, akkor talán szívesebben fogyasztják a vendégek. Aki járt már Bacelonában tudja, hogy nem lehet elmenni üres kézzel a kínáló pultok mellett. A lenti kép önmagában is meggyőző! A műanyag poharakat utána egyszerűen kidobhatjuk, időt spórolva az eltakarításnál.


A desszertek sem maradhatnak ki a sorból. Legyenek azok sütemények, muffinok, fánkok vagy akár habcsókok ugyancsak könnyebben elférnek az emeletes tálalón.





 Forrás:aliexpress, wilton, woudycrest, houzz

Természetesen van mindenre alternatíva papírból, ami egyedileg dekorálható, és bár azt gondolnánk, hogy csak 1x használható, többször is tálalhatunk vele. Ha elkoszolódott, egyszerűen megfordítjuk az oldalakat és nyoma sincs a foltoknak. A következő linken látható megoldással, filctoll használatával gyors díszítést is készíthetünk rá.



Papír állvány by Sugarparty:



Rendelhetsz hozzá kiegészítő termékeket is az általad elképzelt színben.
Muffinpapírok sima és hullámos szegéllyel, illetve sütibe szúrható pálcikadísz egyedi mintával:

muffinpapír

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...