2015. június 5., péntek

Különleges ballagási csokor

Ballagási szezonban megnő az érdeklődés a papírvirág csokrok iránt is, hiszen sokan döntenek úgy, hogy tartósan mutatós "ajándékot" szeretnének átadni egy fordulópont alkalmával. 

Ékkövekkel, tüllökkel, szalagokkal, vágott papírfigurákkal, monogrammal, évszámmal, szalagokkal teljesen egyedivé alakítható a csokor, és a kedvenc színekben készül.

Ovis ballagási csokrokat mutatok be. Az első trikolor születése során az ajándékozó kipuhatolózta, hogy mely színek azok, amik közel állnak a leányzó szívéhez manapság, és ezek képezték a csokor alapját. A gyöngyök és tüll a hercegnős világot türközi még, amiben ilyenkor még lebegnek a korabeliek. :)

ballagási csokor



Amennyiben játékosságot is becsempészünk, további kiegészítőkkel bővíthető a csokor. Így került ide a papírszívószál.



Ez a csokor nagyon kedves emlékeket idéz, mert az anyuka rendkívül nagy izgalommal készült a lánya ballagására és hatalmas örömmel fogadták a csokrot. A később elküldött fotón láthattam, hogy milyen csodálatos hercegnői ruhában tündökölt a kis ballagó, boldogan szorítva csokrát. Ez nagy öröm számomra is. :)





Az lenti csokor magyarázatra sem szorul...egy kis balerinának készült.



Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...