2015. május 7., csütörtök

Buli italok, limonádé adagoló óriás üvegekben

Már alig vártam, hogy itthon is elérhető legyen az óriás méretű üdítős befőttesüveg, avagy limonádé készítő/adagoló. Tavaly egy-egy helyen lehetett csupán rátalálni, de mára elárasztották a piacot. A sajátunkra a Müllerben találtunk rá, és imádjuk. Egyik különlegessége, hogy van benne egy szűrő amibe a jégkockákat, gyümölcsöket helyezhetjük. De amiért igazán szeretjük, hogy egyszerűen kínálja magát az ital, és bizony nyáron nem elhanyagolható az elegendő folyadékbevitel. Így hát folyamatosan ott díszeleg a tálalón, és csak iszunk és iszunk. :)

Forrás: Easton

Ha kerti partit tartunk, elengedhetetlen része lesz az életünknek, mert minimum 4x akkora, mint egy kancsó, így nem kell állandóan újratölteni. Nincs tele az asztal különböző palackos italokkal. Miután zárt rendszerű, a bogarak sem hullanak állandóan bele. Néhány órával korábban elkészítve a nagy tárolóedényben szépen összeérnek az ízek. Hmmmm. Isteni. 

Forrás: christianpf

A saját kedvencünk a mindennapokra a legüdítőbb változat: lime/citrom/narancs, rengeteg mentalevél, sok jég és NO cukor, ami tényleg nem is hiányzik belőle! Szezonálisan variáljuk az épp frissen beszerezhető gyümölcsökkel, mint eper vagy málna. 

Az átlátszó üvegben bármi csodásan mutat, így próbálkozhatunk különböző virágokkal jégbe fagyasztva.

Forrás: esaspequenascosas-fina

Az ötletességet mindig is szeretem, és íme egy újabb példa erre a muffinformában fagyasztott citromos jégkockák. Hát nem zseniális?




Akárhova is helyezzük biztosan odacsalogatja a tekinteteket, majd az embereket:


lehet az asztal dísze...



Forrás: easton


lehet egy különálló kisasztalon...




Forrás: frogprincepaperie, 100layercake

lehet külön limonádé pulton...


Forrás: fiskars, homegoods

A gyerekeink élvezettel állnak be a pultba és szolgálják ki a vendégeinket egy kerti party során, így jó kis móka neki nekünk pedig nagy segítség.

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...