2014. március 25., kedd

Party kellékek vidám fotózáshoz


Valamennyi összejövetel során biztosra vehetjük, hogy fotók készülnek minden percről, megörökítve az élményt. Kinek ne lenne a zsebében akár egy telefon, amivel azonnal fényképezhet kedvére, így jó móka, ha készülünk néhány kellékkel, amikkel szívesen fotózkodik bárki. Még a gyerekek is jól lefoglalhatók ezzel a trükkel egy gyerekbuli során.

Forrás: motherducksaidletsparty

Nagy ötlet volt a megálmodója részéről, hogy a partyhoz igazodó, papírból kivágott, pálcikára ragasztott hangulatfokozókat készítsen. Bárki el is készítheti magának néhány óra alatt, de meg is rendelheti megspórolva az idejét és a hozzávalók beszerzését.

Itt találtok egy bemutatót, hogy házilag hogyan készíthető el néhány vicces kellék.


Bankrablós-rendőrös csomagra leltünk a creativebyme oldalán. Még több fotót itt nézegethettek ötletadónak.



Írd meg nekünk, hogy mire gondolsz, milyen bulit szervezel, és néhány napon belül már házhoz is érkezik a csomag. Az elkészült fotókat pedig még sokáig élvezettel nézegetheted!

Egy tengerész bulihoz készítettük a dekorációk mellé az alábbi fotózási kellékeket - bajusz, sisak, kormánykerék, nap, távcső



Egy kis bohóckodás nagyon jó hangulatot teremt. Esküvői rendelésre készítettük a Mr és Mrs feliratos szemüvegeket, bajszokat és csókos szájakat.







Nem előregyártott csomagokat kínálunk, hanem egyedi megoldásokat, a saját ötleted alapján. Árak 590 Ft-tól.

Kedves szóláncokat lehet kirakni az alábbi megoldással, amivel jó kis csapatfotók készülhetnek:





Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...