2013. április 21., vasárnap

Winx - tündéri szülinapi dekorációs kellékek

Rendkívül örülünk, hogy egy kedves megrendelőnk ismét minket kért segítségül egy év elteltével, hogy elkészítsük a lányai számára az idei szülinapi buli kellékeket. A lányok nagy kedvencei a Winx sorozat tündérei, név szerint Layla, Flora és Tecna. Amit segítségül kaptunk a tervezéshez, hogy legyen benne sok csillám, s mindez pink, sárga és zöld színekben.

Miután összeállították mi minden legyen a dobozban, szép sorjában lefotóztuk, hogy Ti is nézegessétek és tündéri hangulatba kerüljetek. :)

A meghívó valójában egy zsebtükörre hasonlít, amiben egy-egy tündér arca látszódik, amint kinyitjuk. A meghívó szövegét a fotó hátulja rejti, amit az egyik csillogó tündérszárny meghúzásával tudunk megnézni.

Winx meghívó
Először használtunk nyomtatott papírt dekoráció készítés során, hiszen a kedvenc Winx figurákat csupán így tudtuk tökéletesen megjeleníteni. A monogram és a szülinaposok életkorát természetesen most is kivágtuk papírból, ahogy azt már megszoktátok a Sugarparty-tól, és a tündérszárnyak is megjelentek az elemeken.

Winx szülinapi sisak, dekoráció

Tündérszárnyakon "repülnek magasba" a vendégek számára készített ajándéküvegecskék is, amikbe cukorkameglepetés kerül. Kíváncsi lennék a gyerekek arcára, amikor kézhez kapják. Biztosan lesz nagy öröm! :)

Winx ajándék

A dekorációs pálcikákat azért kedveljük nagyon, mert szinte bármilyen ételbe beleszúrhatók, így kiváló asztaldíszek.Winx dekoráció

A papírvirágok sokoldalúságát mutatja, hogy szalagra fűzve girlandként az asztalon végigkígyózva is használható.

A pomponok pedig a magasból lógatva felülről is keretet adnak a látványnak. 

Mi kellhet még? A nyüzsgő-pezsgő gyereksereg és sok finom falat!

Boldog szülinapot tündérkék!

Tenyérnyi rózsa, óriás rózsaszál

Sok dolognál mondják, hogy csak egy kis kézügyesség kell hozzá, és bármit el tudsz magad is készíteni. Ez így van, de tapasztalatból mondom,...