2013. április 21., vasárnap

Winx - tündéri szülinapi dekorációs kellékek

Rendkívül örülünk, hogy egy kedves megrendelőnk ismét minket kért segítségül egy év elteltével, hogy elkészítsük a lányai számára az idei szülinapi buli kellékeket. A lányok nagy kedvencei a Winx sorozat tündérei, név szerint Layla, Flora és Tecna. Amit segítségül kaptunk a tervezéshez, hogy legyen benne sok csillám, s mindez pink, sárga és zöld színekben.

Miután összeállították mi minden legyen a dobozban, szép sorjában lefotóztuk, hogy Ti is nézegessétek és tündéri hangulatba kerüljetek. :)

A meghívó valójában egy zsebtükörre hasonlít, amiben egy-egy tündér arca látszódik, amint kinyitjuk. A meghívó szövegét a fotó hátulja rejti, amit az egyik csillogó tündérszárny meghúzásával tudunk megnézni.

Winx meghívó
Először használtunk nyomtatott papírt dekoráció készítés során, hiszen a kedvenc Winx figurákat csupán így tudtuk tökéletesen megjeleníteni. A monogram és a szülinaposok életkorát természetesen most is kivágtuk papírból, ahogy azt már megszoktátok a Sugarparty-tól, és a tündérszárnyak is megjelentek az elemeken.

Winx szülinapi sisak, dekoráció

Tündérszárnyakon "repülnek magasba" a vendégek számára készített ajándéküvegecskék is, amikbe cukorkameglepetés kerül. Kíváncsi lennék a gyerekek arcára, amikor kézhez kapják. Biztosan lesz nagy öröm! :)

Winx ajándék

A dekorációs pálcikákat azért kedveljük nagyon, mert szinte bármilyen ételbe beleszúrhatók, így kiváló asztaldíszek.



Winx dekoráció

A papírvirágok sokoldalúságát mutatja, hogy szalagra fűzve girlandként az asztalon végigkígyózva is használható.

A pomponok pedig a magasból lógatva felülről is keretet adnak a látványnak. 

Mi kellhet még? A nyüzsgő-pezsgő gyereksereg és sok finom falat!

Boldog szülinapot tündérkék!

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...