2012. február 17., péntek

Otthon a csomag...hogyan dekoráljunk szülinapi bulira I. rész



Néhány részben bemutatom Nektek a legfontosabb lépéseket, hogy olyan bulit teremtsetek otthon amit elképzeltetek, miután megérkezett a várva várt Sugarparty csomag.






Elsőként vegyük végig, hogy tudjátok felragasztani, akasztani a kellékeket. Kezdjük a felirattal...


Legegyszerűbb, és legtöbb háztartásban megtalálható a szög, gombostű vagy cellux. Itt néhány dologra érdemes odafigyelni! Apró lyukak maradhatnak, ill. bizonyos cellux leszedi a festéket is a falról. :( De ne ijedjetek azért meg a használattól, csak körültekintően alkalmazzátok.

Mi szívesen használjuk a Tesa Powerstrips deco ill. akasztós változatait. Bár érdemes itt is próbát tenni a felületen, de ha minden rendben megy, nyomtalanul eltávolítható. 














A fenti szülinapi füzér hátterében függöny van. Itt nyugodtan használjunk gombostűt akár.

Komolyabb kihívás lehet a pomponok felakasztása a plafonra. Gyors megoldás ismét a Tesa bevetése. További lehetőség, hogy az asztal feletti lámpáról lógatjuk le damillal, illetve kihúzhatunk vízszintesen damilt  akár két karnis között, vagy bármilyen más erre alkalmas tárgy között, majd erről lógatjuk le őket.


Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...