2012. február 28., kedd

Hogyan készítsünk valódi virágból cupcake-et szülinapi gyerekzsúrra?


A sugarparty elsősorban szülinapi buli dekorációk készítésével, gyerekzsúr helyszínek díszítésével foglalkozik, ezért igyekszünk mindig ehhez kapcsolódó újdonságokat, ötleteket bemutatni. Amikor megrendeltétek a sugarparty csomagot és megérkezik hozzátok, számos, otthon elkészíthető asztaldísszel tovább fokozhatjátok a választott témaparty csodálatos látványát.

Most a valódi virágból készült cupcake (díszített muffin, avagy minitorta) dekoráció elkészítését mutatjuk be. Így néz ki amit szeretnénk elkészíteni:Többféle megoldást választhatunk, amibe a virágokat bele szeretnénk helyzeni. A legegyszerűbbnek egy kaspót mutatkozik, amibe oázis szivacsot helyezünk, és abba szúrogatjuk a virágokat egyesével. Ha nem tetszik a kaspó, amit otthon leltünk, akkor tekerhetünk köré díszpapírt is. A végén a közepébe helyezhetünk gyertyát, rá masnit és máris készen vagy a virág cupcake szülinapra.
A pontos útmutatót itt követhetitek végig.

Sok virág jól mutat, hogy minél élethűbb legyen a habos cupcake látványa, itt pl. szegfűt használ, majd lentebb  hortenziát.


Ez a kompozíció nem cupcake utánzat, de a virág fajtája kíváló ahhoz is.


És végül engedjétek meg, hogy beindítsam az illatos virágok után más érzékszerveteket is.... és egy néhány valódi ehető virág cupcake!!!!Unikornis, azaz egyszarvú szülinapi dekoráció

Unikornis buli Az unikornis az elmúlt 1-2 év egyik legkedveltebb motívuma, s nem csak a kicsik, hanem a felnőttek körében is. Bizony, a...