2011. augusztus 14., vasárnap

Sugarparty - nem csak szülinapra I.

Ha kedvet kaptál, de messze van még a szülinap és bulit szeretnél csapni, válogass az alábbi ötletekből, melyeket ugyancsak megrendelhetsz nálunk:

Pocakparty - Babám születik, ünnepeljünk együtt
Még a baba születése előtt rengeteg időd van, hogy meghívd barátaidat, ismerőseidet, kollégáidat, hogy megoszd velük örömödet. Az energiád nagy része a baba érkezését megelőző teendőnkben már azonban fogytán lehet. Rendelj egy csomagot amiben mindent megtalálsz, hogy stílusosan ünnepelj.

Gólyaparty - Babám született
Gyönyörű és nehéz időszak, mégis mindenki mielőbb szeretné megcsodálni gyermekedet.  Hívd el egyszerre ismerőseidet egy témapartyra, amely tükrözi az örömödet a környezetedben is. A csomagban pedig mindent megtalálsz amivel percek alatt átalakíthatod a helyszínt.

Pizsamaparty– a tini lányok álma
A kis tini gyermekeink sikítva ugrálnak, ha szóba kerül a pizsamaparty. Más dolgod nem lesz, mint egyszer hagyni őket, hogy sokáig fent legyenek, duruzsoljanak az ágyban és csodálják a hangulatot fokozó díszítést. Erről fog álmodni az összes leány ezt követően!

Pizsamaparty

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...