2011. március 13., vasárnap

Elindult a sugarparty!

Sugarparty.hu - party dekoráció gyerekeknek - minden a dobozban a szülinapi bulihoz.
De egy kicsit lépjünk vissza a kezdetekhez...

...kisebb lányom szülinapjára készülve a téma 4 éves korában magától értetődő volt...hercegnő. Szín: csakis rózsaszín. Szerettem volna ennek hangulatát becsempészni otthonunkba, s ehhez kellett néhány alapötlet és kreativitás. Ez az a téma, ami elsőként elkészült és láthatjátok elemeit az alábbi fotó kollázson.


Gyerekzsúr dekoráció


Ha te is ismered gyermeked kedvenc mese-, állatfiguráját, érdeklődését, ill. hobbiját,  könnyen eköré építhető a teljes party dekoráció. Ne feledd, a díszítés a buli hangulatának egyik meghatározó eleme! És ezt saját gyermekeim arcán látom igazán!

A hangsúly az egyéniségen és egyediségen van.  Minden személyre szabottan készül, varázslatosan színes papírok, szalagok, tollak s egyebek felhasználásával.  Remélem a folyamatosan feltöltésre kerülő képek Titeket is meggyőznek majd! Az biztos, hogy én rettentően élvezem valamennyi mozzanatát, az ötlettől a megvalósításig.


Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...