2014. november 27., csütörtök

Pink-türkiz dekorációs összeállítás ikerszülinapra

Mindig nagyon izgalmas az a szakasza a bulidekoráció összeállításának, mikor összeülünk és leegyeztetjük az elképzeléseket, és kialakítjuk az igényhez mért kellékeket. Ebben az esetben még találkozás előtt néhány fotót kaptunk a helyszínről, ami nagyban segítette a munkát, hogy hova milyen módon helyezhetők el a díszek és alakítható ki a bulihangulat.



Különleges is volt egyben a felkérés, miután egy ikerpár első szülinapjára készült a család, ami az egyik legfontosabb mérföldkő egy anya számára. Az első év oly sok élményt rejt magában, oly nagy lépések és változások történnek a babánk és családunk életében, hogy szeretnék hatalmas bulival ünnepelni a eddigi közös utunkat.




Előzetesen néhány inspirációs színkombinációt mutatva, könnyedén választott az édesanya a színpalettáról. Miután eltérő nemű ikerpárról van szó, alapos megfontolás után pink és türkiz köré kezdett szépen felépülni a kelléktár.

A helyszín ismeretében maximális védelmet kellett biztosítani a falaknak, plafonnak, így elsősorban egy bulisarok kialakítása lett a cél. Így készült 2 db 1 méter magas "1"-es szám, amivel remekül tudnak fotózkodni a gyerekek a szülinapos sisakokban. A földre pedig tüll pompon halom került a számok lábához.





A vendégek még betoppanás előtt képet kapnak arról a világról, ahova csöppentek. Az ajtódíszre felkerült az ünnepeltek monogramja és az elmaradhatatlan "1", no és egy kis cupcake sütinek is szorítottunk helyet. 



Ajtónyitás után a falon szemben, zászlós girlandon olvasható a gyermekek neve. A hely itt szerencsére adta magát, mert 2 lámpa közé könnyedén kifüggeszthető a szalag.

Terített asztallal fogadták a vendégeket, aminek a díszítéséhez felülről lógatott tüll pomponokat, tányérba helyezett tüll "nyalókákat, selyempapír virágos szalvétagyűrűt és egy csokor papírvirágot javasoltunk. A tüll nyalóka ötlete az édesanyától származik, de nagyon megtetszett! :) A szárukra került a gyereket nyomtatott neve. A vendégeskedő nagyszülők biztosan gondosan megőrzik majd ezeket emlékként!







Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...