2013. május 1., szerda

Egyedi szülinapi dekorációs kellékek díszdobozban

Arra gondoltunk, hogy készítünk néhány gyorscsomagot azok számára, akik az utolsó pillanatban szépen dekorált bulit szeretnének. Vidám, élénk színekből összeállítottunk kellékeket, amik remekül feldobják az asztalt. Ezeket folyamatosan raktáron tudjuk tartani, hiszen kimarad az a lépés, hogy névre szólóan megjelenítsünk monogramokat, számokat, neveket. Erre azonban nem is mindig van szükség, míg dekorációra igen! 

Szülinapi dekorációs csomag


Boldog szülinapot felirat

Szülinapi dekoráció


Természetesen saját kezűleg is szépen feldíszíthetjük a helyiséget kellő kézügyességgel és idővel. A másik megoldás, hogy megvásároljuk a gyári standard Boldog szülinapot feliratot és hozzá illő kiegészítőket. A 'Vidám pillanatok' csomagunkkal viszont szeretnénk segíteni azzal, hogy mindent belepakoltunk, amire szükséged lehet. Úgy válogattunk össze, hogy teljes harmóniában legyenek színben és stílusban a legkedveltebb kellékek.

Ezek az elemek nem igényelnek külön kézügyességet, egyedül a pompon hajtogatása jelent kezdők számára 5 perc időráfordítást.

Légy trendi, és dekorálj!

'Vidám pillanatok' csomag tartalma:

- Boldog szülinapot felirat
- 1 pompon
- 8 falatkákba szúrható pálcikadekor
- 8 szalvéta szalaggal
- 5 mini tölcsér (apróbb falatkák,  sós mogyoró, magvak, popcorn, aszalt gyümölcsök számára)
- 8 színes papírszívószál

Ár: 6500 Ft

Rendelhető az info@sugarparty.hu E-mail címen.


Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...