2013. március 24., vasárnap

Esküvői ültetőkártya 3D papírvirágból

Számos virágcsokrot, virágformát mutattunk be eddig a termékeink közül, amik az esküvők alkalmával nagy népszerűségnek örvendenek. Imádjuk a papírvirágokat, mert szinte bármi megvalósítható belőlük és szigorúan igazítható a színük az esküvő többi kiegészítőjéhez. Készülhet belőlük menyasszonyi csokor, ami már hetekkel korábban veletek együtt várhatja a Nagy Napot, hiszen az utolsó napokban rohangálni mindenért rendkívül kimerítő és idegtépő tud lenni. Nem utolsó sorban pedig még hosszú hetekig tovább "virágzik", hasonlóan valamennyi dekorációs elemhez. Asztali dekorációként a kicsitől a hatalmas virágokig minden remekül használható. Amivel most újítottuk a palettánkat, azok az ültetőkártyák. Minimális dekoráció szükséges az asztalra, ha ezt a megoldást választjátok, akár kiegészítve egy kisebb papírvirágos szalvétagyűrűvel.


Kartonpapírral, tónuspapírral készült virágok

Egyedi esküvői dekoráció
Parpírvirág - esküvői ültetőkártya
Esküvői asztaldekoráció
Egyedi esküvői ültetőkártya
Egyedi ültetőkártya

Papírvirág esküvői ültetőkártya


Árak virágonként:


1 db               690 Ft
2-10 db          590 Ft
11-99 db        490 Ft
100 db felett   390 Ft

És így néz ki a nagy halom szállítás előtt:
Ültetőkártyák, ahol a neveket betűzhetjük a szirmok közé, vagy akár alá is helyezhetjük...mondjuk egy levélre írva?

Selyempapírból készült ültetőkártyák


Selyempapírból készült virágokkal díszített kártyák tökéletesen igazodhatnak azokhoz az alkalmakhoz, ahol selyempapír pomponokkal is díszítik a termeket, ill. magukban is könnyed finom eleganciát képviselnek.

Az alábbi képen látható névjegykártyával ellátott ültetőkártya ára kompletten akár 189 Ft/db.  A színek az igényekhez igazíthatók.
A virágok árai névjegykártyával:

1-29 db - 290 Ft
30-       -  170 Ft

Bibe + 19 Ft/db
Hullámosra vágott szél: +10 FtNagy kedvenc a bicolor - két szín keveredése.
Hullámosra vágott szélű virágok:Lótuszvirágok árai 1-29 db esetén 350 Ft, 11 db feletti rendelés esetén 220 Ft/db, névjegykártyával.

Nem kókadnak a virágok itt a széken sem, hiszen ezek is papírból készültek, de véleményünk szerint nagyon elegánsak! 
Ezeken a képeken nagyon jól látszanak az óriási papírvirágok, hol háttérként, hol pedig csak "hanyagul" a fűre helyezve. Mindenképpen csodálatosak!Forrás: Thirfty Chic

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...