2017. február 16., csütörtök

Valentin-nap 2017 dekorációs ötletek

Nézzük csak, mi volt legnépszerűbb Sugarparty dekoráció?! Selyempapír virágokkal borított óriáskellékek, hol számok, hol betűk, hol egyedi formák. 

Valentin-nap alkalmával nagy izgalommal készítettünk erre az alkalomra egy valódi óriás szívet egy megrendelő kérésére. 70 cm átmérővel csodásan jól mutat a helyén. Utólagosan egy fotón keresztül betekinthettünk a lakásba, így kiderült, hogy az étkezőasztal mögé került a falra. Az biztos, hogy lenyűgöző látvány volt! Feladás előtt készült róla egy kép, amin érzékelhető az egyedi 3D  hatás.


A fali díszeknél maradva, hosszú távon is csodásan mutatnak a képkeretbe foglalt virágfejek szív formában. Mindig igyekszünk meglepetést okozni párunknak, s valami egyedivel meglepni a különleges alkalmakkor. Ezzel biztosan szíven találjuk:




Színben igazodó csokrok is készültek, melyeknél nem kell szomorúan nézegetni ahogy napról-napra hervadoznak, hiszen mind papírból kelt életre.



Ha tovább díszítjük a lakást, selyempapír rojtos girlandokat is használhatunk, akár az asztal szélén kifeszítve, vagy keresztbe-kasul, ahol csak szeretnénk.


Édességek nélkül szinte elképzelhetetlen ez az ünnep is. A muffinpapírokon is megjelennek természetesen a szívek.




Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...