2015. június 15., hétfő

Különleges ajándék újszülötteknek, babáknak - tüll labdás körforgó

Idén készültek el az első tüll pomponok, melyek felhasználási köre fokozatosan bővül, mert egyszerűen imádjuk őket. 

Néhány elkészült pompon, varázspálca itt található.

Különböző méretű tüll labda fém karikára akasztva egy új termék - egyedi babaágy fölé helyezhető körforgó. Anyaga pihe-puha tüll. Plafonról lelógatva, a szobában bárhol elhelyezhető dekorációként. A színek szabadon változtathatók, variálhatók. Tartós, így hosszú éveken keresztül díszíthetünk vele.






Babaváró bulira vagy mikor babanézőbe megyünk különleges, trendi ajándék. Puhatolózzátok ki, hogy milyen színek dominálnak a babaszobában és máris könnyedén igazítható hozzá egyedileg a dekoráció.

2015. június 5., péntek

Különleges ballagási csokor

Ballagási szezonban megnő az érdeklődés a papírvirág csokrok iránt is, hiszen sokan döntenek úgy, hogy tartósan mutatós "ajándékot" szeretnének átadni egy fordulópont alkalmával. 

Ékkövekkel, tüllökkel, szalagokkal, vágott papírfigurákkal, monogrammal, évszámmal, szalagokkal teljesen egyedivé alakítható a csokor, és a kedvenc színekben készül.

Ovis ballagási csokrokat mutatok be. Az első trikolor születése során az ajándékozó kipuhatolózta, hogy mely színek azok, amik közel állnak a leányzó szívéhez manapság, és ezek képezték a csokor alapját. A gyöngyök és tüll a hercegnős világot türközi még, amiben ilyenkor még lebegnek a korabeliek. :)

ballagási csokor



Amennyiben játékosságot is becsempészünk, további kiegészítőkkel bővíthető a csokor. Így került ide a papírszívószál.



Ez a csokor nagyon kedves emlékeket idéz, mert az anyuka rendkívül nagy izgalommal készült a lánya ballagására és hatalmas örömmel fogadták a csokrot. A később elküldött fotón láthattam, hogy milyen csodálatos hercegnői ruhában tündökölt a kis ballagó, boldogan szorítva csokrát. Ez nagy öröm számomra is. :)





Az lenti csokor magyarázatra sem szorul...egy kis balerinának készült.



Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...