2014. január 26., vasárnap

Csodálatos papírvirág esküvőre és különleges alkalmakra

Amikor elkezdtünk megismerkedni a papírok kínálta lehetőségekkel, korán elvarázsoltak a papírvirágok, és örömünkre egyre nagyobb népszerűségnek örvend a vevőink körében. Már sok ezer virág kelt életre a kezeink között, és ez nagyon jó érzés! Köszönjük Nektek! 

Elsődlegesen gyerekbulikra készített dekorációval indultunk, de hamar tért hódítottak a virágcsokrok, ültetőkártyák az esküvőkön is. Inspirációnak összegyűjtöttem néhány csodálatos csokrot azok számára, akik valóban valami különlegeset keresnek, és talán bevállalósak egy kicsit, hiszen ez valami nagyon egyedi.
Sok esetben azért választanak ilyen csokrot a menyasszonyok, mert szeretnék hosszú ideig megőrizni néhány elemét az esküvőnek, mely ebben a formában igen tartós megoldás, és szomorú látvány látni ahogy a nap végére már kókadozik a csokruk.

Gondolnátok, hogy ez a csokor is papírból készült?!



Forrás: Papernplastic

Finom elegancia jellemzi az alábbi csokrokat, ahol mind színekben, mind pedig formában könnyed báj mutatkozik a virágválasztásban.

Az itt bemutatott lila csokrok kizárólag azonos virágból készültek, és teljes letisztultságra utalnak. A kevesebb néha több, tökéletes illik ide.

Ezeket a csokrokat rengeteg féle virágból kötötték, mégis tökéletes a harmónia. Az ember valós csodálattal vizsgálgatja a virágokat egyre közelebbről, majd végül tapogatva ellenőrzi, hogy tényleg nem igazi szirmok borítják-e. Gyönyörűek!


Mi más juthatna eszünkbe az alábbi virágok láttán, mint a vidám meleg nyár, sok mosoly, felszabadult öröm és boldogság. Nézegetve is jó érzés tölt el!





A színeknek rendkívül nagy jelentősége van az esküvők során, papírral pedig bármihez könnyedén lehet igazodni. Csak ránézünk az alábbi virágokra és tudjuk milyen két fő szín jelent meg eme esemény során.



Origami kedvelőknek - Kusudama virágok:

Forrás: Jamiescraftroom

Igen nagyobb teret hódítanak a brossokkal kiegészített csokrok, ami akár egy kedves emléktárgy is lehet...vagy valami régi.

Weddingomania oldalán leltem erre a csokorra, ahol újságpapírral keltek életre a virágok. Kedves gondolat lehet akár az eskünket kinyomtatni és virágokká formálni.






Forrás: Accentsandpetals, Everythinglovelyphoto, Favcreations, Flightyfleurs, Flowersfromthegarden, Weddingbee, Littleredbutton, Lover, Morepaperthanshoes, Storenvy, Toheavenandtohold, Tradesy, Womanpla

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...