2013. június 26., szerda

Esküvő papírvirágokkal - az örök lila levendula árnyalataiban

Kinga és Attila Írországból lettek figyelmesek ránk, s elhatározták, hogy papírvirágokkal díszítik az esküvőjüket. Amire ennél is büszkébbek vagyunk, az esküvői csokor is ezekből a gyönyörű virágokból készült. Írországban már kevésbé idegen, sőt trendi, papírral dekorálni bármilyen alkalom esetén, hiszen csodás lehetőségeket rejteget számunkra. Szuperul formázható, alakítható, no és a színek...fantasztikus árnyalatokban elérhető papírok vannak már a piacon. 

Egy vidéki kúria ad helyszínt az esküvő számára, ahol finoman érvényesülnek a levendula színei.

Üdvözlő felirat is készült, melyet óriás virágszirmok rejtettek. Egy-egy virág mérete valamivel nagyobb, mint egy tenyér, így rendkívül mutatós.





És íme az esküvői csokor, gyöngyökkel dekorálva . A pár mindenben az egyszerű bájra törekedett. Aki papírvirág mellett dönt, nem kell izgulnia, hogy néhány óra elteltével már kókadoznak a virágok a kezében, és még hosszú hónapokra is könnyedén megőrzi szépségét. Ezzel persze nem szeretnénk azt mondani, hogy az egyik jobb mint a másik. Mindkettő tud gyönyörű lenni!

Egyedi esküvői csokor papírvirágokkal

A vőlegény zakójára ez a kis kitűző készült az egyszerűség jegyében.



Sok boldogságot a párnak!

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...