2012. július 24., kedd

Esküvői gömbdekoráció


Továbbra is szeretnénk megismertetni Veletek a papírból készíthető dekorációk sorát. Miért is szeretjük őket? Könnyen megmunkálható anyag, végtelen színvariáció létezik, és igen kreatív, egyedi megoldások születhetnek. Magyarország határait átlépve egyre inkább találkozni olyan esküvői díszítéssel, ahol a valódi virágok háttérbe szorultak, vagy akár teljesen el is maradtak. Személy szerint a vegyített verziót részesítem előnyben, mert az illatok és a természetesség elbűvölő látványa nem helyettesíthető. De ezt döntsétek el magatok. Valamennyi itthoni esküvőt követően azonban azt érzem, hogy az egyediség ugyan egyre nagyobb szerepet kap, mégis a legtöbb esetben a székszoknya és az adott színvilághoz igazodó anyagok használatában ki is merül. 




Amit itt láthattok egy gyerekszobába készült, de ugyancsak elképzelhető egy esküvői asztalon, vagy szülinapi zsúrasztalon gyerekbuli során.



A következő képen szereplő gömbre egy esküvői desszertasztalnál bukkantunk (weddingbee). Így már el tudjátok képzelni?



További inspirációként szolgálhatnak korábbi írásaink a papírvirágokról, amiről itt olvashattok. 

Szülinapi fotózási kellékek összeállítása - Hogyan készülj dekorációkkal egy tematikus fotózásra

Korábban fotósok rendeltek elsősorban kiegészítőket a stúdióba, viszont sokat változtak a szokások, és a fotózásra történő készülődés része ...